Hogyan működik a CALL CENTER?

A CALL CENTER RENDSZER egy egyedi információs rendszer, amely segítségével az Önök problémáinak megoldásához elegendő egyetlen telefonhívás, SMS-üzenet küldése vagy Zenta község internetes honlapjához való hozzáférés.

 

Az egész rendszert úgy terveztük, hogy az Önöket szolgálja, és mint olyan, napi 24 órán át rendelkezésükre álljon. Az alább felsorolt módokon tudnak hozzánk fordulni:

  •  a helyi hívás díja szerint a 024-655-444-es telefonszámon, amelyen munkaidőben a kezelő jelentkezik, a munkaidő leteltét követően pedig hangüzenet hagyható,
  •  SMS-üzenet küldésével a 064-872-5341-es telefonszámra,
  •  Zenta község internetes honlapján, www.zenta-senta.co.rs,
  •  személyesen, Zenta község Városházán, a Fő tér 1. sz. alatti 2-es számú irodában.

 

Amennyiben nem biztos abban, hogy kérelme milyen jellegű, akkor válassza az „EGYÉB KÉRELMEK” opciót, amely a kérelmek jegyzékének legalján található.

Ha szeretné, hogy az előadó tájékoztassa Önt a benyújtott kérelem státusáról, hagyja meg az elérhetőségét, hogy az előadó válaszolni tudjon Önnek.

A községbeli közvállalatok működését egyesítve, a rendszer lehetővé teszi a polgárok problémáinak és kérelmeinek a megoldását, az eszközökkel való rendelkezés új, korszerű és funkcionális módját, amely kizárólag műszaki adatokon és tényeken alapul.

A rendszer teljes egészében a polgárok szolgálatában áll, akik annak segítségével könnyebben és gyorsabban tudják megoldani a közvállalatok, felügyelőségi szolgálatok, a Községi Közigazgatási Hivatal és a helyi közösségek hatáskörébe tartozó problémáikat. Az alábbi területekre vonatkozóan várjuk jelentkezéseiket: közterületek, közvilágítás, melegvízhálózat, víz- és csatornahálózat, a csatornaaknák fedelének hiánya, illegális szemétlerakók, a jószágmenhely működése, játszóterek, temetők, közlekedési jelzések stb.

Kövess minket:

Megszakítás