Royal szálloda

 

A Royal Hotel *** a város központjában található, a Tisza folyó közvetlen közelében. Építészete a modern formázás felé hajlik, de szecessziós elemek díszítik. Az épületet 1985-ben műemlékké nyilvánították.

A szálló különös esztétikáját Magyar Ede szegedi építésznek köszönheti. Architektúrája a modern formázás felé hajlik, de szecessziós elemek is díszítik. Az 1967-es rekonstrukció során díszeinek negy részét elrejtették, ennek ellenére 1985-ben a szabadkai Műemlékvédelmi intézet műemlékké nyilvánította. A  2007/200-as felújítás során sikerült megmenteni az eredeti oszlopokat, koszorúkat és ornamentikákat.

A hotel 4 impozánsan felszerelt komfortos lakosztályal, 16 egyágyas, 31 kétágyas, 14 háromágyas szobával rendelkezik, melyek legtöbbjéből csodás a kilátás nyílik a városi parkra és főtérre. A 110 férőhelyes étterem gazdag kínálatot nyújt magyar és szerb nemzeti ételekből, illetve hazai és külföldi italokból.

Az étterem falai művészi festmények díszítitk, melyek 1697-es zentai csatát örökíti meg. A hotel 40 férőhelyes egyedülállóan elegáns díszterme, reprezentatív  üzleti megbeszéléseknek, fogadásoknak, ebédeknek, esküvőknek, koktéloknak és egyéb rendezvényeknek. A hangulatos környezet és a kiváló kiszolgálás, kellemes időöltést biztosít az ott tartózkodásra.A szálloda keretein belül játékterem is működik.

A 200 férőhelyes kerthelység ódin fáinak hűs árnyéka kellemes felüdülést biztosít forró nyári napokon és éjszakákon.

Kapcsolat

Royal szálloda
Glavni trg 11.

Telefon: +381-24-812-368
Fax: *
Email: royal@sabotronic.co.rs
Web: http://http://hotel-royal.rs

"Gyümölcsök királynője" falusi vendéglátóZentától kb. 5 km-re, Felsőhegy falu festői környezetében találhatóak a régies, utánozhatatlanul vajdaságias stílusban kialakított vendégházak

A gyümölcsösök, szőlősök borította tájba ágyazott hat házikó, összesen 12 vendég fogadására áll készen, tehát házanként két személyére. A csendre és nyugalomra vágyók igényeit tökéletesen kielégíti a „Gyümölcsök királynője”. Kábeltévé és korlátlan internet használat áll a vendégek rendelkezésére.

Kapcsolat

„Gyümölcsök királynője” falusi vendéglátó
Ul. Kolonija bb.

Telefon: +381 24/843-033, +38163/505-982
Email: info@kraljicavoca.com
Web: http://www.kraljicavoca.com/

Anna vendégház

 

Az Anna panzióban falusi miliő és minőséges szolgáltatás várja a vendégeket.

A négy hangulatosan berendezett szoba (2 háromágyas, 2 kétágyas), saját fürdőszobával és közös teakonyhával, valamint kábeltévével és korlátlan internethasználattal áll a vendégek rendelkezésére. A vendégház remek választás családoknak, baráti társaságoknak, cégek képviselőinek a nyugodt környezetben való időtöltésre.

Vendégeink számára tematikus hétvégéket is ajánlunk: Falusi lakodalmas élményhétvége, Disznótortúra és Zentai csata- hétvége – mind fakultatív programokkal (hajókirándulás a Tiszán, a Régi Mesterségek Házának megtekintése, Tájház látogatása, lovaskocsikázás).

 

Kapcsolat

Anna vendégház
Radnoti Mikloša br. 46.

Telefon: +381 (0)64 1938 238, +381 (0)63 535 262
Email: info@ana-panzio.com
Web: http://www.ana-panzio.com

Megszakítás