Хотел Роyал

Хотел Роyал*** се налази у центру града, у непосредној близини реке Тисе. Архитектура зграде нагиње модерном стилу, али је украшена елементима сецесије.

Објекат је 1985. године евидентиран у Заводу за заштиту споменика културе. Хотел располаже са 4 импозантно опремљена, комфорна апартмана, 16 једнокреветних соба, 31 двокреветном собом и 14 трокреветних соба, из којих се пружа диван поглед на централни парк и главни трг.

Све смештајне јединице реновираног дела садрже купатило, телефон, мини бар, интернет прикључак, кабловску телевизију.

Хотел има сопствени паркинг. Читав објекат је климатизован. Гостима су на располагању касино, аперитив бар, мини бар, свечана сала, капацитета 40 седишта, где се одржавају пословни састанци, коктели, свадбе.

Контакт

Хотел Роyал
Главни трг 11.

Телефон: +381-24-812-368
Фаx: *
Емаил: royal@sabotronic.co.rs
Wеб: http://http://hotel-royal.rs

Сеоско туристичко домаћинство "Краљица воћа"

На рубу Панонске низије, на само 30 км од мађарске границе и 170 км од Београда, налази се прелепо етно село краљевског имена. Смештена недалеко од Сенте на Горњем Брегу КРАЉИЦА ВОЋА је окружена мноштвом воћака и винограда и очараће Вас у потпуности својим изгледом!

Неуобичајена архитектура објеката савршено се уклапа у околину стварајући топлу атмосферу Војводине. Посетиоци овог „војвођанског раја“ могу да уживају у незаборавном природном амбијенту и да продуже боравак у једној од квалитетно опремљених и удобних соба.

Смештај капацитета 6 двокреветних соба са пространим купатилом и намештајем од багремовог дрвета засигурно ће разиграти Вашу машту.

Прави војвођански специјалитети служе се у аутентичној трпезарији или опуштајућем амбијенту летње баште и „димне кухиње“. Уз воћне ракије и одлична вина, сигурни смо да ћете уживати у богатој, маштовитој и обилној бачкој кухињи, спремљеној на старински начин.

КРАЉИЦА ВОЋА је идеално место како за љубитеље активности у природи тако и за оне који воле природу и мир. Могућности су бројне: одмор, рекреативне шетње, вожња фијакером или бициклима, пловидба бродићем по Тиси, пецање, могућност рада на сеоским пословима, посета винограда и плантажа кајсија, винског подрума, а ноћу уз пуцкетање ватре уживање у традиционалној војвођанској кухињи уз чувену кајсијевачу и вина – јединствен је доживљај!

У домовини некадашњих ветрењача све је мир и немир. Тиха Тиса, несташни свици, нечујни сунцокрети, весели тамбураши, виногради и КРАЉИЦА ВОЋА која се налази на брду са идиличним погледом на поља, пашњаке… сликовити је амбијент војвођанске равнице.

Ако сте романтичар дођите на трен! Искорачите из свог окружења у нетакнуту природу!

Некадашње дно Панонског мора крије још неке тајне, али… остављамо их за наш сусрет!

Контакт

Сеоско туристичко домаћинство „Краљица воћа“
Ул. Колонија бб.

Телефон: +381 24/843-033, +38163/505-982
Емаил: info@kraljicavoca.com
Wеб: http://www.kraljicavoca.com/

Гостинске собе Ана

 

У гостињској кући Ана чека вас сеоска атмосфера и квалитетна услуга.

Четири, пријатно уређене собе (2 трокреветне, 2 двокреветне) са сопственим купатилом, заједничком чајном кухињом, кабловском телевизијом и неограниченим коришћењем интернета, стоје на располагању гостима. Гостинска кућа је одличан избор за породице, друштво, представнике фирми за одмор и за забаву. У гостињској кући Ана подрум вина пружа домаћи амбијент гостима и пријатне тренутке за сусрете блиских пријатеља.

За наше госте нудимо тематске викенде: Сеоске свадбе, Сеоске свињокољ, викенд Сенћанске битке у сенци историје- са факултативним програмима (пловидба на Тиси, посета етно куће, куће старих заната, вожња фијакером).

Контакт

Гостинске собе Ана
Радноти Миклоша бр. 46.

Телефон: +381 (0)64 1938 238, +381 (0)63 535 262
Емаил: info@ana-panzio.com
Wеб: http://www.ana-panzio.com

Skip to content