Здравествени центар Сента

Boška Jugovića 6.
24400 Senta
024 814 570
E-mail
Web

Општа Болница Сента

Karađorđeva 64.
24400 Senta
024 815 111
Fax: 024 811 577
E-mail
Web

Пратите нас:

Skip to content